NY UGE. KRATIVE DAGE. SMUKT FORÅRS VEJR

GOSSIP MODELS MANAGEMENT

 

gossip-model-management-copenhagen-vector-3943-alternative

 

Har igennem den seneste mdr, haft 3 modeller i studiet, og den ene på location. Modeller er fra Gossip Models Management. Ens for de 3 modeller er. De er NEW FACES. Men må sige.. WOW. De er utrolig unikke på hver deres måde. 3 forskellige modeller.. Der mestre hver deres unikke jeg..

Så de skal da have en stor ros her på bloggen.. Sikker på de har en fremtid inden for branchen.

Gossip models et super dejligt sted at være som model det er min fornemmelse.. De har ik så mange modeller.. Det afspejler sig også i det store arbejde de gør for deres modeller..

De jævnligt kontakt med deres modeller. De passer rigtig godt på dem, og selvom man er new face.. Eller lige er kommet ind hos dem, er man ik bare en model der får lov til at ligge på hjemsiden og samle støv.. Den fornemmelse har jeg desværre fået.. At en masse af de andre steder… Hvor jeg har skudt billeder af modeller der har været i et bureau..

Så skulle der være nogen der går med en drøm. Kan jeg anbefale dette sted. Gossip models. De tænker i den grad på deres modeller, og guider dem i den rette vej indenfor branchen… STOR ROS TIL GOSSIP.

Den første model jeg havde foran cameraet var Frederikke.. Super sød og smuk model. Meget jordnær og arbejder meget målrettet..:- En helt igennem fantastisk model…. På dette shoot havde  jeg et par super dygtige og krative stylister. Camilla Jørgensen

https://www.facebook.com/cPalmgren?fref=ts

Den anden stylist er Natascha skaanning Castro

https://www.facebook.com/natasha.castro.94

443 (2) 644 (2)

Den anden model jeg havde foran cameaet/ studiet.. Var Emmilie.. Ligeledes New face.. Kommer fra Frankring.. Et meget unikt og anderledes look.. Internationalt ville jeg sige..  Ligeledes en model der er meget jordnær, arbejder for fuld kraft frem, og skaber de fede billeder

Dette shoot brugte jeg Kristine Tybjerg som stylist

https://www.facebook.com/kristine.tybjerg?fref=ts

268 (2) 290 (2)

 

Den sidste model jeg havde foran i studiet, samt lovation…. Det var Camilla.:-).. Så sød og dejlig model.. Fantasatisk personlighed, og helt igennem unik model.:-)….

 

endnu engang Kristine Tybjerg som stylist

https://www.facebook.com/kristine.tybjerg?fref=ts

 

754 874

 

Det var så mit blog indlæg for idag.. Håber i nyder det, og skulle der være nogle af mine læsere der kunne tænke sig at prøve kræfter som model.. Send mig gerne en mail…

 

En Glad tirsdag til alle…. For mig står snart på kreativitet… Igen med den smukke danser Uyen.. Så der kommer noget nyt imorgen… Fede og spændende billeder….uyen 080

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NY UGE. KRATIVE DAGE. SMUKT FORÅRS VEJR