2 DAG. En smuk dag med forår i luften

10653836_10153259894574045_714505547376264376_n

Troels Lyby. Billedet er taget Sommeren 2014 Photographer Martin Antonio

Godmorgen til denne smukke og dejlige dag.. Vejret det er jo helt igennem fantastisk.. Forår. Varme. Det måtte gerne starte nu.

En ting kan man blive enig om. Glad i låget bliver man i den grad. Af sådan et vejr. Alle smiler. Alle er ude og nyde solens stråler.

Jeg glæder mig især meget til at kunne

komme ud i det fri. Finde fede locations, lave unikke billeder smukke billeder Ik skulle tænke på at modellen bliver kold. Eller undertegnede skal have varmet fingrene

Dette billede er taget til et shoot sidste år. Modellen er skuespilleren Troels Lyby. Det  var utroligt hyggeligt. Men også et afslappede shoot. Men en ting jeg husker.. Varmt. Det var meget meget varmt. Det var den tid på sommeren hvor vi havde hede bølge.  Troels er et utroligt dejligt menneske.. Meget jordnær, og der kom en del fede billeder ud af shootet med den gamle Mercedes. Som jeg havde fået lov til at låne af Erik

 

Foto taget sommer 2014. Fotograf Martin Antonio

Foto taget sommer 2014. Fotograf Martin Antonio

Ligeledes havde jeg også æren at have Thure Lindhardt foran Cameraet.. Han er en af de helt store danske skuespillere som har været på det store lærred i film som Fast and Furious 6. Hvor han havde en lille rolle..

Men også et utroligt dejligt menneske…

 

Lidt billeder fra sommeren sidste år.. Nu glæder jeg mig endnu mere til forår og sommer

 

Martin

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg